België - Zandkorrelreisfotos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

België

West-Europa

België is een leuk land, waar ik ondanks dat het zo dicht bij is, nog niet heel vaak ben geweest. Mijn eerste bezoek was toen ik een jaar of zestien was, met mijn ouders naar de Ardennen. Mooi gebied, leuke vakantie gehad en lekker gegeten. Ik herinner me nog de lekkere stroganoffsaus in dat restaurantje.... jammer dat de kok het recept niet wou geven!  Helaas heb ik mijn foto's toen gemaakt met een disc-camera, die nu niet meer bestaat en waarvan het resultaat niet te scannen is. Geen foto's van de Ardennen dus voor op de website.

Later ben ik nog twee keer in Brugge geweest, een keer met een vriendin en een keer met mijn moeder. Verder nog twee keer in Antwerpen. De laatste keer was voor een buikdansweekend, maar er was ook nog wat tijd om van de stad te genieten. Beide steden vind ik prachtig!

Brugge

Ik ben twee keer in Brugge geweest. Een prachtige stad, zo uit een tekening van Anton Pieck weg gelopen. Helaas heb ik beide keren niet zo heel veel foto's genomen, dus ik moet zeker nog een keertje terug.
(20 foto's)

Antwerpen dag en nacht

Zowel overdag als 's avonds is Antwerpen een sfeervolle stad, zoals deze fotoserie laat zien. Mooie gebouwen, jugendstil en gezelligheid.
(16 foto's)

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu