Over deze site - Zandkorrelreisfotos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over deze site

Algemeen
 


Motto

To see the world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour

(William Blake)


 


Mariëlle Verhoef


Ik ben met fotograferen begonnen op mijn twaalfde en ben ook al jong besmet met het reisvirus. Bij het fotograferen let ik vooral op de 'kleine dingen', de details waar je snel aan voorbij loopt (vandaar de strofe van William Blake als motto). Maar natuurlijk maak ik ook gewoon foto's van weidse landschappen en leuke straatjes. Mijn eerste buitenlandse reis maakte ik op mijn zevende, naar Portugal. Daar moet ik ergens het reisvirus hebben opgelopen.

Sinds 2008 heb ik een eigen website onder de naam 'Zandkorrel'. Deze is in 2013 verhuisd naar de huidige plek, 'Zandkorrelreisfotografie', waar ik mijn fotopassie combineer met mijn reislust.

In het dagelijks leven werk ik als beleidsmedewerker bij een ROC. 


Op de hoogte blijven of een vraag stellen?


Elke twee weken verschijnt er een nieuwe 'zandkorrel' op de site. Als je niks wil missen, abbonneer je dan op het reisblog, like Zandkorrel Reisfotografie op Facebook of abonneer je op mijn nieuwsbrief (deze verschijnt eens per maand). Laat me dit weten door een mailtje te sturen. Ook voor andere vragen of reacties, kun je een
mail sturen. Ik hoor graag van je!

 
 
 
 


Koop een foto voor aan de muur


In mijn webshop kun je foto's laten afdrukken op canvas, X-poser of andere materialen. Staat er geen foto bij die je aanspreekt, maar zie je die wel op mijn website? Stuur dan even een mailtje om je belangstelling kenbaar te maken en ik zet de foto in de webshop.


PrivacyAls je een foto ontdekt waar je zelf of een familielid op staat en je hebt dit liever niet, laat het me dan weten.


CopyrightDe foto's zijn uiteraard allemaal door mij zelf gemaakt, in de periode van 1990 tot nu. Mocht je een foto willen hebben, als afdruk of voor op internet, neem dan contact met me op of bezoek mijn webshop. Zonder toestemming foto's van mijn site gebruiken mag niet.

 
 

Hoe bekijk je de foto's in groot formaat?

De site komt het best tot zijn recht op een desktop met groot scherm, zodat je de foto's mooi groot kunt bekijken. Je doet dit door een keer op een foto die in een kadertje staat te klikken met je linkermuisknop (niet dubbelklikken!). De foto wordt groot en na een paar seconden kun je als je met de cursor over de zijkant van de foto glijdt pijltjes ontdekken, waarmee je door de serie heen kunt scrollen. In klein formaat kun je bladeren door direct op de pijltjes naast de foto te klikken. Op de I-Pad kun je bladeren door te vegen, zowel in klein als groot formaat. Je komt op het grote formaat door een keer te tikken.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu