Overige foto's - Zandkorrelreisfotos

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Overige foto's

Algemeen

Op deze pagina vind je fotoseries die niets met reizen te maken hebben, maar gewoon alleen met fotografie.


Waterdans

Omdat ik vooral onderweg fotografeer, heb ik geen ervaring met het werken in een studio en ook niet met modelfotografie (behalve dan spontane 'fotomodellen' op straat). Omdat me het toch leuk leek een keer te doen, deed ik een workshop 'waterdans' met fotomodel Savannah Schuurman van Rouwendal.
Een hoop gespetter en veel mislukte foto's, maar toch ook een paar die de moeite van het bekijken waard zijn. Die zie je hier!
(19 foto's)

Vuurwerk

Vuurwerk afsteken met de jaarwisseling: een typisch Nederlandse gewoonte (om het zelf te doen in elk geval). Mij zul je er niet snel op betrappen! Maar er naar kijken vind ik wel leuk. Deze fotoserie heb ik gemaakt door mijn zolderraam.
(17 foto's)

Halma

Als kind hield ik er al van: spelletjes spelen. Monopoly, schaken, sjoelen of moderner: Kolonisten van Katan. Een ouderwets, maar nog steeds leuk spelletje is Halma. Ook leuk om foto's van te maken, van de vele pionnen dan. Kijk mee naar deze grappige, gekleurde plaatjes.
(12 foto's)

Burendag

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest in het vierde weekend van september, waarbij je met je buren iets leuks doet. Zelf had ik nog nooit een burendag mee gemaakt, tot een paar jaar geleden. Niet tijdens het officiële weekend, maar een paar weken later op een zonnige herfstdag in oktober. Iedereen kon plantjes bestellen voor de voortuin en gezamenlijk werd alles aangeplant, afgesloten met een barbecue. Gezien de samenstelling van de bevolking in mijn straat, werd het een Turks-Nederlandse happening.
(28 foto's)

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu